Choose your region

Selecting a region changes the language and/or content on Nortal.com

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Blog

Optimera hanteringen av försörjningskedjan och få den i linje med din affärsstrategi

Den föränderliga globala marknadens växlande natur kräver flexibilitet.

Hantering av försörjningskedjan består av hundratals uppgifter som utförs varje dag i ett företag som hanterar fysiska varor. Bakom all hantering finns försörjningskedjans strategi som leder hela verksamheten. Att anpassa den dagliga verksamheten till det långsiktiga målet kräver en klar bild av vad som händer varje steg på vägen och flexibilitet när saker och ting inte går enligt planerna på grund av växlande efterfrågan eller kapacitetsbegränsningar.

Planering av försörjningskedjan (Supply Chain Operations) har blivit en konstform för att möta ständigt föränderliga krav och optimera alla involverade processer. Det kan vara mödosamt till att börja med, men en effektiv försörjningskedja är skillnaden mellan vinst och förlorade möjligheter. Vi har sammanställt en lista med sex frågor för att hjälpa dig förstå hur din nuvarande försörjningskedja ser ut och om det finns något du ska se upp för. I detta white paper framhävs flera hinder och brister som kan uppkomma under planeringsprocessen av en försörjningskedja.

Vänligen fyll i formuläret för att ladda ner ett gratis white paper med 6 frågor att ställa dig själv om planeringen av en leveranskedja och lär dig mer om hur Nortal kan förbättra din hantering av leveranskedjor.

Lär dig mer om detta

Janne Juloa janne.juola@nortal.com (+358) 40 836 9722
Janne Juloa

Ladda ned white paper här