Choose your region

Selecting a region changes the language and/or content on Nortal.com

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Blog

Global logistiklösningar med lokalt utförande

Nuförtiden för att försäkra sig mot volatilitet måste chefer för tillverkningsanläggningar som vill lyckas koncentrera sig på sitt logistiknätverk och hur sammankopplad varje intressent är.

Ökad konkurrens på globala marknader har ökat efterfrågan på effektivitet inom industriell tillverkning och logistik. Under de senaste 30 åren har vi hjälpt våra kunder att automatisera och optimera deras kärnverksamhet.

Planering av försörjningskedjor (Supply Chain Planning, SCP) har blivit en konstform för att möta ständigt föränderliga krav och optimera alla involverade processer. Det kan vara mödosamt till att börja med, men en effektiv försörjningskedja är skillnaden mellan vinst och förlorade möjligheter. Vi har sammanställt en lista med sex frågor för att hjälpa dig förstå hur din nuvarande försörjningskedja ser ut och om det finns något du ska se upp för. I detta white paper framhävs flera hinder och brister som kan uppkomma under planeringsprocessen av en försörjningskedja.

Vänligen fyll i formuläret för att ladda ner ett gratis white paper med 6 frågor att ställa dig själv om planeringen av en försörjningskedja och lär dig mer om hur Nortal kan förbättra dina logistiklösningar.

Lär dig mer om detta

Janne Juloa janne.juola@nortal.com (+358) 40 836 9722
Janne Juloa

Ladda ned white paper här