Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Investor blog
Blog

Choose your region

Selecting a region changes the language and/or content on Nortal.com

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Investor blog
Blog

Tuotannon häiriötilanteiden analyysi ja arviointi

#c_cta_2

Leikkaa järjestelmäsi ylläpitokustannuksia nopeasti!

Aiheutuuko teille ylimääräisiä kustannuksia toistuvista häiriötilanteista tuotannossa? Haluaisitteko korjata ongelmat voitoksi ja vähentää kustannuksia sekä parantaa järjestelmänne saatavuutta?

Me Nortalilla tarjoamme valituille asiakkaillemme häiriötilanteiden analysointipaketin hintaan 10 250 € (alv 0%). Tarjoukseemme sisältyy pahimmin haittaavien, toistuvien häiriö- ja virhetilanteiden tunnistaminen ja analyysi.

Teemme samalla ratkaisuehdotuksen näiden toistuvien häiriöiden poistamiseksi oli juurisyy sitten alustassa, järjestelmässä, integraatioissa tai jopa itse liiketoimintaprosessissa.

Käytännön toteutus sujuvasti

Analysointipaketti toteutetaan seuraavasti:

  • Nortal tutustuu asiakkaan järjestelmään, häiriötapahtumadataan ja järjestelmän logeihin.
  • Analysointityön jälkeen pidetään työpaja joko asiakkaan tai nykyisen järjestelmätoimittajan kanssa korjaustoimenpiteiden käynnistämiseksi.

Tarjouksen toimitusaika on korkeintaan kolme kuukautta tilauksesta. Työ voidaan tehdä täysin etätyönä. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Tyytyväisiä asiakkaita jo 35 vuotta

Meillä Nortalilla on laajaa kokemusta ja osaamista teollisuusyritysten liiketoimintakriittisten järjestelmien kehitys- ja ylläpitotoiminnoista. Olemme lunastaneet lupauksemme ja toimittaneet ylläpitopalveluita ja erityisasiantuntijatukea Suomen suurimmille teollisuusyrityksille jo vuodesta 1985.

Kuulostaako hyvältä? 

Annamme mielellämme lisätietoja. Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin voimme jatkaa keskusteluja ja huolehtia häiriöttömästä tuotannosta jo kesän aikana.

Jos ette jostain syystä olisi tyytyväisiä työhömme ja ratkaisuehdotuksiimme, saatte rahat takaisin!

Haluan että minuun ollaan yhteydessä:

#c_people_list_3

Kampanjan yhteyshenkilö

  • Miika Forsberg

    Industry, Metal & Mining

    Miika has +15 years of international experience in various metal and mining operations globally. He is metallurgist by education, IT-businessman by nature, and want-to-be sportsman when ever there is free-time from family and other activities.