Choose your region

Selecting a region changes the language and/or content on Nortal.com

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Blog

Optimoi toimitusketjusi ja mukauta ne tukemaan liiketoimintastrategiaasi

Jatkuvasti muuttuvat vaatimukset kansainvälisillä markkinoilla vaativat yrityksen toimitusketjulta joustavuutta.

Yrityksissä, jotka käsittelevät fyysisiä tuotteita, päivittäinen toimitusketjun hallinta koostuu sadoista eri tehtävistä ja toiminnoista. Tehtävien ja toimintojen taustalla toimii niitä ohjaava toimitusketjustrategia. Päivittäisten toimintojen mukauttaminen pitkän aikavälin suunnitelmiin vaatii selkeää kuvaa toimintojen jokaisesta vaiheesta sekä joustavuutta poikkeustilanteissa esimerkiksi vaihtelevan kysynnän tai suorituskyvyn rajoitusten takia.

Toimitusketjun suunnittelusta (Supply Chain Planning, SCP) on tullut suoranainen taiteenlaji, jossa vastataan jatkuvasti muuttuviin ympäristön ja liiketoiminnan vaatimuksiin, sekä optimoidaan samanaikaisesti useita eri prosesseja. Alku voi tuntua työläältä, mutta tehokas toimitusketju erottelee menestyjät muiden joukosta. Kokosimme kuuden kysymyksen listan, jolla voit selvittää, millainen toimitusketjusi tilanne on ja pitäisikö sinun varautua mahdollisiin ongelmiin. Tässä raportissa tuodaan esiin useita haasteita, joihin toimitusketjun suunnitteluprosesseissa törmätään.

Täyttämällä lomakkeen voit ladata maksuttoman raportin toimitusketjun suunnittelun kuudesta avainkysymyksestä ja saat lisätietoja siitä, miten Nortal voi visualisoida ja suunnitella toimitusketjun toimintojasi.

Lisätietoja

Janne Juloa janne.juola@nortal.com (+358) 40 836 9722
Janne Juloa

Download white paper here