Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Investor blog
Blog

Choose your region

Selecting a region changes the language and/or content on Nortal.com

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Investor blog
Blog

Menestyksekäs toimitusketjun hallinta vaatii ennakoivaa suunnittelua

Toimitusketjun hallinnassa ennakointi on keskeistä. On osattava tehdä oikeita päätöksiä oikeaan aikaan.

Toimitusketjun hallinta (Supply Chain Management, SCM) auttaa yhdistämään liiketoimintaprosessit materiaalivirtaan aina tuotannosta loppuasiakkaalle. Harjaantuneiden ammattilaisten lisäksi toimitusketju tarvitsee erikoistuneita tietojärjestelmiä, jotka varmistavat asiakkaiden tarpeisiin vastaamisen virheettömästi, luotettavasti ja tehokkaasti. Toimitamme toimitusketjun hallintaan erikoistuneita järjestelmiä ketterästi ja perustuen aina asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Toimitusketjun suunnittelusta (Supply Chain Planning, SCP) on tullut suoranainen taiteenlaji, jossa vastataan jatkuvasti muuttuviin ympäristön ja liiketoiminnan vaatimuksiin, sekä optimoidaan samanaikaisesti useita eri prosesseja. Alku voi tuntua työläältä, mutta tehokas toimitusketju erottelee menestyjät muiden joukosta. Kokosimme kuuden kysymyksen listan, jolla voit selvittää, millainen toimitusketjusi tilanne on ja pitäisikö sinun varautua mahdollisiin ongelmiin. Lista perustuu kokemuksiin teollisen tuotantoprosessin kaikista vaiheista ja logistiikkapalveluista. Tässä raportissa tuodaan esiin useita haasteita, joihin toimitusketjun suunnitteluprosesseissa törmätään.

Täyttämällä lomakkeen voit ladata maksuttoman raportin toimitusketjun suunnittelun kuudesta avainkysymyksestä ja saat lisätietoja siitä, miten Nortal voi auttaa toimitusketjun hallinnassa.

Lisätietoja

Janne Juloa janne.juola@nortal.com (+358) 40 836 9722
Janne Juloa