Choose your region

Selecting a region changes the language and/or content on Nortal.com

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Blog

Nortal auttaa oikeanlaisen tuotannonohjausjärjestelmän valinnassa

Joustavat tuotannonohjausjärjestelmät monipuolisilla ominaisuuksilla ovat avain tehokkaaseen ja ennakoivaan tuotantoon missä tahansa valmistavassa yrityksessä.

Landing - WP - Benefits of MES

Tuotannon tehokas koordinointi vaatii järjestelmiä, jotka pystyvät tarkkailemaan tuotantolinjoja ja –soluja, automaattisia laitteita sekä työntekijöitä. Tuotannonohjausjärjestelmä (Manufacturing Execution System, MES), yksi tärkeimmistä valmistuksenohjauksen työkaluista, kerää reaaliaikaista tietoa koneista, materiaaleista ja henkilöistä mahdollistaen tuotantoprosessien optimoinnin. Tuotantotilausten tehokkaampi suorittaminen ja pienempi hukka käytetyssä tuotantoajassa ja materiaalivirroissa johtaa tuottavuuden kasvuun.

Tarkemman tason kontrollilla ja nopeammalla reagoinnilla muutostilanteisiin lyhennetään tuotannon läpimenoaikoja. Tämän seurauksena tuotannosta tulee kustannustehokkaampaa. Nortalin järjestelmät tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia, kuten sähköiset työtilaukset, standardoidut toimintatavat sekä aikasarjatiedot, joista voit tarkastella prosessihistoriaasi.

Täyttämällä lomakkeen voit ladata raportin toiminnanohjausjärjestelmään liitetyn tuotannonohjausjärjestelmän eduista ja saat lisätietoja siitä, miten Nortal voi auttaa sinua kehittämään tuotantojärjestelmiäsi.

Lisätietoja

Samu Pylkkänen samu.pylkkanen@nortal.com (+358) 40 546 1503
Samu Pylkkänen

Download white paper here