Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Investor blog
Blog

Choose your region

Selecting a region changes the language and/or content on Nortal.com

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Investor blog
Blog

ERP-järjestelmään liitetyn tuotannonohjausjärjestelmän edut

Tuotannonohjausjärjestelmä (Manufacturing Execution System, MES) ohjaa ja tarkkailee kaikkia tehdaslattialla tapahtuvia toimintoja.

Landing - WP - Benefits of MES

Toiminnanohjausjärjestelmiä (Enterprise Resource Planning, ERP) ei yleensä ole suunniteltu hallinnoimaan tuotantoa nykyaikaisen valmistuksen vaatimalla tarkkuudella ja joustavuudella.

MES-järjestelmä tekee sen, mihin ERP-järjestelmä ei kykene. Se kerää reaaliaikaista tietoa tuotantoprosessiin liittyvistä koneista, materiaaleista ja henkilöistä. Se ohjaa ja optimoi valmistuksen toteutusta ja kommunikoi automaation kanssa. Tuotantotilausten tehokkaampi suorittaminen ja pienempi hukka johtavat tuottavuuden kasvuun. Tarkemman tason kontrollilla ja nopeammalla reagoinnilla muutostilanteisiin lyhennetään tuotannon läpimenoaikoja. Tämän seurauksena tuotannosta tulee kustannustehokkaampaa.

Täyttämällä lomakkeen voit ladata maksuttoman raportin toiminnanohjausjärjestelmään liitetyn tuotannonohjausjärjestelmän eduista ja saat lisätietoja siitä, miten Nortal voi auttaa sinua kehittämään tuotannon kyvykkyyksiä.

Lisätietoja

Samu Pylkkänen samu.pylkkanen@nortal.com (+358) 40 546 1503
Samu Pylkkänen