Choose your region

Selecting a region changes the language and/or content on Nortal.com

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Blog

Globaaleja logistiikkaratkaisuja paikallisesti toteutettuina

Nykypäivän alati muuttuvassa kilpailutilanteessa menestystä tavoittelevien teollisuusyritysten johtajien tulisi keskittyä logistiikkaverkostoonsa ja siihen, kuinka hyvin eri sidosryhmät kommunikoivat keskenään.

Kasvava kilpailu kansainvälisillä markkinoilla on lisännyt tehokkuuden kysyntää teollisessa valmistuksessa ja logistiikassa. Olemme tukeneet asiakkaidemme ydinprosessien automatisointia ja optimointia jo 30 vuoden ajan.

Toimitusketjun suunnittelusta (Supply Chain Planning, SCP) on tullut suoranainen taiteenlaji, jossa vastataan jatkuvasti muuttuviin ympäristön ja liiketoiminnan vaatimuksiin, sekä optimoidaan kaikki tarvittavat prosessit. Alku voi tuntua työläältä, mutta tehokas toimitusketju erottelee menestyjät muiden joukosta. Kokosimme kuuden kysymyksen listan, jolla voit selvittää, millainen on toimitusketjusi tilanne ja pitäisikö sinun varautua mahdollisiin ongelmiin.

Tässä raportissa tuodaan esille useita haasteita, joihin toimitusketjun suunnitteluprosesseissa törmätään.

Täyttämällä lomakkeen voit ladata maksuttoman raportin toimitusketjun suunnittelun kuudesta avainkysymyksestä ja saat lisätietoja siitä, miten Nortal voi kehittää logistiikkaratkaisujasi.

Lisätietoja

Janne Juloa janne.juola@nortal.com (+358) 40 836 9722
Janne Juloa

Download white paper here