Choose your region

Selecting a region changes the language and/or content on Nortal.com

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Blog

Käännä liidit asiakkaiksi liidien nurturoinnilla

Suurin osa verkosta napatuista liideistä ei heti ole valmis tekemään kauppoja. Ethän hukkaa myyntimahdollisuuksiasi etenemällä liian nopeasti.

Landing - WP - The buyer's guide to marketing automation

Tutkimusten mukaan jopa 70 % liideistä katoaa markkinoinnin ja myynnin välisessä viestinnässä, kun mitään prosessia niiden hallintaan ei ole – tarvitaan liidien nurturointia.

Liidien nurturoinnilla tarkoitetaan sarjaa toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on pysyä yhteydessä potentiaaliseen liidiin, joka on osoittanut jonkin verran kiinnostusta, mutta joka ei ole vielä valmis myynnin kontaktoitavaksi. Nurturointi voi käynnistyä, kun esimerkiksi sivustollanne kävijä rekisteröityy lataamalla oppaan ja antaa sähköpostiosoitteensa. Riippuen siitä miten kyseinen kävijä tämän jälkeen käyttäytyy digitaalisissa kanavissanne, hänet voidaan luokitella oikeaan liidikategoriaan ja toimia sen mukaisesti, miten ostohalukkaalta hän vaikuttaa.

Liidien nurturointi arvioi liidit ja erottelee joukosta kiinnostavimmat. Myynti saa hoitaakseen ainoastaan kuumat liidit.

Täytä oheinen lomake ja lataa ilmainen ”The Buyer’s Guide to Marketing Automation”. Se kertoo tarkemmin miten liidien nurturointi auttaa sinua ottamaan haltuun nykyiset ja tulevat asiakkaasi.

Ota yhteyttä Nortalin asiantuntijaan

Ilmari Piela ilmari.piela@nortal.com +358 400 571 608
Ilmari Piela

Lataa white paper