Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Investor blog
Blog

Choose your region

Selecting a region changes the language and/or content on Nortal.com

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Investor blog
Blog

Julkishallinnon tiimissä tehdään tiiviisti yhteistyötä

Mistä osatekijöistä muodostuu kasvavan julkishallinnon liiketoiminta-alueemme kilpailukyky? Lue tiimistämme ja työyhteisöstämme Nortalin julkishallinnon vetäjän Riku Rämäsen kertomana.

#c_text_2

Meillä on rento ja asiantunteva tiimi, joka tekee tiivisti töitä yhdessä

– Meillä on Nortalilla hyvin avoin ja matalan hierarkian kulttuuri. Tiimityöskentely on helppoa, koska kuuntelemme toisiamme ja pystymme luottamaan siihen, että jokainen hoitaa oman tonttinsa, kertoo Nortal Suomen julkishallinnon liiketoiminnan vetäjä ja VP Riku Rämänen.

– Pyrimme tekemään töitä joustavasti ja arvioimme yhdessä, mitä meidän kannattaa tai ei kannata tehdä. Meidän julkishallinnon hanketiimissä pärjää parhaiten, kun on oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja aikaansaava, Riku jatkaa.

Julkishallinnon hanketiimin jäsenenä pääsee vastaamaan osaltaan julkishallinnon tuotannon vetämisestä. Hanketiimiläiset osallistuvat mm. julkishallinnon liiketoiminnan kehittämiseen, niin tuotannon, kannattavuuden kuin henkilöstön näkökulmasta.

Meidän porukassa pääsee vaikuttamaan merkittävästi Nortal Oy:n julkishallinnon liiketoiminnan ja yrityskulttuurin kehittämiseen sekä työskentelemään todella mielenkiintoisten projektien parissa.

– Tällä hetkellä meillä on paljon eri kokoisia projekteja aina pienistä toteutuksista massiivisiin järjestelmäuudistushankkeisiin. Olemme kuitenkin teknologiariippumaton yritys ja hyödynnämme nimenomaan asiakkaiden tarpeisiin parhaiten soveltuvia teknologioita ja ratkaisuja artisaanimaisella otteella parhaita työkaluja hyödyntäen, luovasti tutkien ja tarpeiden mukaan räätälöiden, Riku pohtii.

– Toivon tiimiimme lisää sellaisia osaajia, jonka kanssa voin sparrailla ja miettiä, miten kehitämme julkishallinnon toimintaamme aina vain paremmaksi, Riku toteaa lopuksi.

Riku Rämänen, VP ,Public Sector, Nortal Finland

Riku Rämänen, VP, vastaa Nortalin Suomen julkishallinnon liiketoiminnasta.

 

#c_banner_3
Job ad Public Sector Business Consultant, Nortal Finland

Oletko sinä Nortalin uusi Lead Business Consultant?

Haluatko olla mukana kehittämässä suomalaista julkista sektoria? Nautitko päästessäsi tuottamaan kekseliäitäkin ratkaisuja ja auttamaan asiakkaita hankalissa ongelmissa?

#c_card_section_4
#c_people_list_5

Ole yhteydessä, jos haluat lisätietoja!

  • Riku Rämänen

    Public Sector