Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Investor blog
Blog

Choose your region

Selecting a region changes the language and/or content on Nortal.com

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Investor blog
Blog

Julkishallinnon tiimissä tehdään tiiviisti yhteistyötä

Haluatko olla mukana rakentamassa kasvavaa julkishallinnon liiketoimintaa kilpailukykyä? Haemme parhaillaan uutta Delivery Manageria. Lue lisää tästä roolista ja työyhteisöstä Nortalin julkishallinnon vetäjän ja VP:n Riku Rämäsen kertomana.

#c_text_2

Uutta Delivery Manageria odottaa rento ja asiantunteva tiimi, joka tekee tiivisti töitä yhdessä

– Meillä on Nortalilla hyvin avoin ja matalan hierarkian kulttuuri. Tiimityöskentely on helppoa, koska kuuntelemme toisiamme ja pystymme luottamaan siihen, että jokainen hoitaa oman tonttinsa, kertoo Nortal Suomen julkishallinnon liiketoiminnan vetäjä ja VP Riku Rämänen.

– Pyrimme tekemään töitä joustavasti ja arvioimme yhdessä, mitä meidän kannattaa tai ei kannata tehdä. Meidän julkishallinnon viiden hengen hanketiimissä pärjää parhaiten, kun on oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja aikaansaava, Riku jatkaa.

Uudessa roolissa julkishallinnon tiimin Delivery Manager vastaa julkishallinnon tuotannon vetämisestä. Hän huolehtii osaltaan julkishallinnon liiketoiminnan kehittämisestä, niin tuotannon, kannattavuuden kuin henkilöstön näkökulmasta.

Delivery Managerin roolissa pääsee vaikuttamaan merkittävästi julkishallinnon liiketoiminnan ja yrityskulttuurin kehittämiseen sekä työskentelemään todella mielenkiintoisten projektien parissa.

– Tällä hetkellä meillä on paljon eri kokoisia projekteja aina pienistä toteutuksista massiivisiin järjestelmäuudistushankkeisiin. Olemme kuitenkin teknologiariippumaton yritys ja hyödynnämme nimenomaan asiakkaiden tarpeisiin parhaiten soveltuvia teknologioita ja ratkaisuja artisaanimaisella otteella parhaita työkaluja hyödyntäen, luovasti tutkien ja tarpeiden mukaan räätälöiden, Riku pohtii.

– Toivon tiimiimme sellaista vahvistusta, jonka kanssa voin sparrailla ja miettiä, miten kehitämme julkishallinnon toimintaamme aina vain paremmaksi, Riku toteaa lopuksi. Riku Rämänen, VP ,Public Sector, Nortal Finland

Riku Rämänen, VP, Nortal Suomen julkishallinnon liiketoiminta

 

#c_banner_3
Public Secotr Delivery Manager

Oletko sinä Nortalin uusi Delivery Manager?

Onko sinulla vankka kokemus räätälöityjen softaprojektien läpiviemisestä julkisella sektorilla? Hae meille ja tule rakentamaan kilpailukykyä ja nostamaan julkishallinnon hankkeemme uudelle tasolle!

#c_people_list_4

Ole yhteydessä, jos haluat lisätietoja!

  • Riku Rämänen

    Public Sector