September 22, 2021

Sorry, this entry is only available in Finnish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Nortalin suunnittelema sosiaali- ja terveydenhuollon tilojen hallintaratkaisu löytää asiakkaan tarvetta vastaavan vapaana olevan tilan hoitolaitteineen. Näin terveydenhuollon palvelut voidaan tuottaa sujuvammin ja samalla vähentää mm. hoitohuoneista toiseen siirtymisen tarvetta. Tilaresurssien hallintajärjestelmällä säästetään niin potilaiden, lääkäreiden, hoitajien kuin muiden asiantuntijoiden aikaa, vaivaa ja resursseja.

Uusi tilojen hallintaratkaisu keskittyy siihen, että terveydenhuollon peruspalveluprosessi saadaan toimimaan saumattomasti. Kun potilaalle varataan sairaalasta tai terveyskeskuksesta vastaanottoaika, huolehtii järjestelmä siitä, että varatussa tilassa on valmiiksi kaikki potilaan tarvitsemat resurssit. Näitä ovat esimerkiksi kyseiseen hoitoon erikoistunut lääkäri, hoitaja, laitteisto, mittaristo tai muu onnistuneen vastaanottokäynnin takeena oleva toiminto.

Related content